VI ÄR DIN TRYGGHET NÄR STRÖMMEN GÅR.

Vi är din plan B

Om oss.

Ibland räcker det inte att tända ett ljus

när strömmen går.

Vi är Reservkraftsbyggarna

Vi tillhandahåller dieselelverk, och kan leverera bland annat: inbyggda elverk, stationära reservkraftaggregat, helautomatiska reservkraftverk eller mobila elverk, oavsett vad du söker har Reservkraftsbyggarna lösningen. Efter 40 år i branschen har vi samlat på oss ovärderlig kunskap genom att förse allt från mindre företag till omfattande produktionsanläggningar med specialtillverkade reservkraftverk. Att vi inte talar om standardverk beror på att vi bygger varje elverk efter ditt specifika behov och önskemål. En riktigt driftsäker kombination som du kommer att värdera högt när du råkar ut för ett elavbrott.

Genom åren har vi specialtillverkat reservkraftsanläggningar till kommuner, försäkringsbolag, räddningstjänsten, försvaret, sjukhus, polisen, bevakningsföretag, ålderdomshem och många fler. De vet att vi endast levererar elverk som de kan lita på i alla väder.

Reservkraft med gott renommé

Vet du inte vad du behöver för typ av elverk? Det gör inget, våra experter hjälper dig genom hela processen, från projekteringsfasen till installation och service. Vår erfarenhet är din trygghetsgaranti.

Självfallet har du fria händer att låta vem som helst installera ditt reservkraftverk efter att vi levererat det. Men vi ser helst att våra kvalificerade serviceteam får göra hela jobbet. Av naturliga skäl vet de hur elverket ska installeras och skötas på bästa sätt. När vi haft externa besiktningsmän på plats, brukar kontrollanterna lovorda vårt montagearbete.

 

Kvalitetssäkrad reservkraft

Våra reservkraftverk tillverkas enligt ISO 9001  och ISO 14001 standard. ISO 9001 är en standard för kvalitetsledning för verksamhetsprocesser i ett företag eller en organisation. Ett kvalitetsledningssystem beskriver hur du ständigt förbättrar och justerar din verksamhet för att möta kundernas behov. ISO 14001 är samlingsnamnet för de standarder som handlar om miljöledning. Dessa standarder skapar i sin tur ett miljöledningssystem som driver företag till att bli mer miljösmarta och miljöeffektiva.

Vi är också med i Sinfra, en medlemsägd ekonomisk förening som tillåter oss att snabbt, effektivt och tryggt kunna välja teknik, produkter och tjänster.

 

ISO9001, ISO1401, Sinfra kvalitetsstämplar

Tryggare än försäkring

Sverige har med tiden gått och blivit den 4:e största elanvändaren i världen per invånare räknat. Ett faktum som ökat vår sårbarhet mot elavbrott. För trots att elbolagen storsatsar på att höja säkerheten i vårt relativt slitna och överutnyttjade elnät, ökar elavbrotten år för år. Konsekvensen är dyrköpt, samhället och företagen förlorar miljardbelopp årligen. Mot den bakgrunden har energimyndigheten föreslagit att man bör installera fler reservkraftverk inom samhällsviktiga verksamheter.

Gott så, men vi tycker att det är lika viktigt att företag och organisationer ställer sig samma fråga: Hur drabbas verksamheten vid ett elavbrott? Från vår sida arbetar vi för högtryck varje dag med att förebygga mindre och större katastrofer genom att leverera pålitliga och miljögodkända elverk. Dessa ger dig en ovärderlig trygghet som ingen försäkring kan matcha. Inför varje projekt genomför vi en grundlig behovsanalys för att säkerställa att ni alltid kommer ha tillgänglig ström efter vår leverans.

Se även.

gul ikon kostnadsberäknare

Kostnadsberäknaren

Varje år förlorar svenska företag miljarder kronor på grund av elavbrott. Här kan du använda vårt verktyg för att få en uppfattning om hur bra denna investering vore för dig!

Läs mer
gul ikon video

Videocenter

Här kan du se de senaste videofilmerna om oss som företag.

Läs mer
gul ikon tekniker

Jobba oss hos

Vill du bli en del av vårt team? Läs vilka tjänster vi söker efter just nu.

Läs mer
gul ikon tekniker

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du har funderingar över vår verksamhet.

Läs mer
gul ikon projekt

Vår projektprocess

Så snart vi får reda på att du behöver ett elverk så börjar vi skissa på hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Se här mer i detalj hur vi arbetar.

Läs mer
gul ikon kontrollsystem CompAp

Styrenheter för resekraftverk

Vi använder i huvudsak ComAp styrsystem på våra elverk. Världens största och mest populära tillverkare av reservkraftsstyrning.

Läs mer

Har du råd att inte investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Är reservkraftverk något för dig?

Offertförfrågan