stationärt reservkraftverk PWR Power Reservkraftsbyggarna

Öppna, stationära reservkraftverk.

Driftsäker dieselgenerator att hålla i handen om strömmen går. Med stationära reservkraftverk (ett fast installerat reservkraftverk / dieselelverk) från Reservkraftsbyggarna är du alltid säker när strömmen går. Verken är mycket lämpliga bra att montera inomhus, utomhus rekommenderar vi ett inbyggt och ljudisolerat elverk, alternativt elverk i container. Vi kan specialtillverka stationära verk som alltid startar hur djupt lågtrycket än blir. Bland våra kunder som valt stationära verk finns allt från mataffärer och försäkringsbolag till kommuner, sjukhus och gårdar. Berätta om din verksamhets behov, så anpassar vi elverket åt dig.

Skydda dig mot kostsamma strömavbrott

gul ikon reservkraft

Vi hjälper dig före, under och efter installation

gul ikon serviceavtal

Regelbundna kapacitetsprov och service ger dig kontroll!

gul ikon service

Egenskaper hos våra stationära elverk:

  • Varje elverk specialtillverkas efter dina önskemål
  • Effekt från 8 till 2000 kVA
  • Godkända miljömotorer enligt senast gällande krav
  • Inbyggda och ljudisolerande (tillval)
  • Högsta tillförlitlighet och kvalitet
  • All utrustning anpassas efter din verksamhets behov

Har du inte råd att investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer om detta elverk?

Kontakta oss

Är det här elverket något för dig?

Offertförfrågan

Produktblad.

gul ikon pdf

Deutz

gul ikon pdf

Iveco

gul ikon pdf

Perkins 10-22 kVA

gul ikon pdf

Perkins 30-1200 kVA

gul ikon pdf

Volvo

Utrustning Stationärt reservkraftverk.

Automatisk bränslepåfyllning.

Lämplig för elverk som går i flera dygn eller veckor. Vi monterar ett helautomatiskt bränslepåfyllningssystem som hämtar bränsle från en extern förrådsbränsletank när bränslenivån sjunker i den ordinarie tanken.

In- och utfasning.

Vi utrustar reservkraftverken med avbrottsfri återgång till nätdrift. Med in- och utfasningsutrustningen går det att avbrottsfritt provköra elverket med belastning.

Containrar

Vi bygger dieselgeneratorer i både ljudisolerade och icke ljudisolerade förrådscontainrar eller ISO-containrar.

Ljudisolerade elverk

Går att specialbeställa ända ner till 55 dBA.

Dubbelmantlad bränsletank

Innebär att bränsletanken skyddas av ett extra skal. Vid eventuellt läckage samlas bränslet upp i den yttre tanken. Och vid eventuell kollision skyddas den inre tanken. I vissa fall kan detta vara ett miljökrav.

Omkopplare.

Används för att kunna mata ström från ett reservkraftverk. Omkopplaren bryter upp den ordinarie nätmatningen och kopplar över till reservkraftsmatning. Vi bygger manuella omkopplare i form av tvåvägsbrytare eller helautomatiska omkopplare med förseglade kontaktorer, switchar eller motorstyrda effektbrytare.

Fjärrstart.

Gör att du kan starta eller provköra ditt reservkraftverk hemifrån eller från mobilen. Fjärrstyrningen sker via kabel, nätverk eller trådlöst. Vi kan specialtillverka så att du kan se hur verket fungerar från vilken dator som helst.

Parallelldrift.

Vi tillverkar reservkraftverk som kommunicerar aktivt med andra reservelverk för att kunna driva flera parallellt, finns även som kan fasas in och belastas mot elnätet.

Helautomatiska elverk

Med våra helautomatiska lösningar startas reservkraftverket helt automatiskt dygnet runt, oavsett var du befinner i världen. Verket ser till att du har ständig tillgång till strömförsörjning när elnätet ligger nere.

UPS-system.

En driftsäker batteribackup som eliminerar blinkningar, transienter, spänningsfall och andra störningar som kan förekomma på elnätet. Används för att strömsäkra datorer och annan känslig elektronisk utrustning som kan ta skada av ett strömavbrott. Batterierna laddas med dieselström när elnätet ligger nere.